Lions Herlev

Kræmmermarked


Dato og tid

Søndag d. 31. marts 2019 kl. 07:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 31. marts 2019 kl. 06:00

Sted

Herlev Bymidte Butikscenter
Herlev Bygade 22
2730 Herlev
Denmark

Arrangør

Lions Herlev
Lions Herlev
+45 61661569
info@lionsherlev.dk

Her kan du købe en stadeplads til Lions kræmmermarked, som holder til i parkeringskælderen under Herlev Bymidte Butikscenter.

Når du køber en stadeplads her (uspecificerede stadeplads), skal du tage kvitteringen med til kræmmermarked og her kan du så vælge mellem de ledige stadepladser.

Køb her: 150,- kr. pr. stadeplads (normalprisen er 160,- kr.)

NB! Hjælp os med at hjælpe dig
Er du på Facebook, kan du dele opslag om kræmmermarked fx på de dage du selv har en bod, og opfordre dine venner og følgere på Facebook til at lægge vejen forbi.


Følgende regler for deltagelse i Herlev Kræmmermarked bedes venligst respekteret:
 
  • Opstilling af boder foregår fra klokken 8 til 10 - hvis du ikke er mødt senest kl. 9:00 forbeholder vi os ret til at disponere over din stadeplads. Kørevejene skal friholdes for effekter. Der må af brandmæssige årsager IKKE være biler på stadepladserne fra klokken 9.30 til markedet slutter klokken 14. Bilerne henvises til parkeringsarealet i den anden ende af parkeringskælderen - bemærk venligst, der må IKKE parkeres i sikkerhedszonen (se kortet hos Lions)

  • Der er kun adgang til markedet for biler med en totalhøjde på max. 2,1 meter

  • Kvittering for forudbetalt stadeplads bedes venligst medbragt

  • Der må ikke sælges nye varer, der er indkøbt med henblik på videresalg, men gerne varer man selv har forarbejdet - herunder husflids- og naturalprodukter. Det er endvidere ikke tilladt at sælge tobak, øl, alkoholiske drikke, vand, kaffe og the samt levende dyr, fødevarer, frugt o. l.

  • Når markedet slutter klokken 14, skal stadeholderen selv fjerne alt fra staderne inden klokken 15 - dette gælder også affald

  • Der gøres opmærksom på, at tobaksrygning i kælderen er forbudt

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lions Herlev
Lions Herlev
+45 61661569
info@lionsherlev.dk